Spelträffar på Verket
May
3
6:00 PM18:00

Spelträffar på Verket

Pink Orange börjar med regelbundna spelträffar!

Vi kommer från och med 3 maj ha spelträffar på Verket i centrala göteborg! Detta görs i samarbete med Sveriges Blåbandsungdom. Vi börjar kl 18:00 och håller på till ungefär 21. Det är fritt att komma och gå som man vill under den tiden! Så ta med dina kompisar och spela på våra datorer, testa beat saber i VR eller utmana oss i rockband!

Vi vill erbjuda coaching i olika spel också. Meddela oss vilka spel ni vill bli coachade i så hittar vi lämpliga coacher! Hör också av er till oss om ni vill att vi skaffar fler spel eller har andra aktiviteter också!

Ni kan nå oss på mail Jennifer@pinkorange.se eller Kevin@pinkorange.se och ni kan också skicka meddelande på facebook!

Adressen till verket är Lilla Stampgatan 1a, och närmaste hållplatsen är Ullevi Norra.  


Spelträffarna kommer hålla på samma tid, fredagar 5 veckor framåt, sedan har vi uppehåll över sommaren, och drar igång igen till hösten.

Tveka inte att höra av er med frågor!

View Event →
Pink Orange - Nordstan Takeover
Apr
19
to Apr 21

Pink Orange - Nordstan Takeover

Nordstan Takeover är tillbaka, denna gången betydligt större och starkare! Förra året gästade vi Stampedes event Nordstan Takeover med en liten spelhörna. Detta året kommer vi arrangera tävlingar på en egen scen och i monterområdet kommer det finnas mängder av spel.

View Event →
Dec
28
to Dec 30

MelLAN - LAN på Verket

Nästan ett år har gått sedan vi hade LAN senast, men frukta icke! I mellandagarna arrangerar vi årets MelLAN, årets mysigaste, trevligaste, härligaste och sista LAN.
LANet är gratis, men vi har begränsat antal platser. Anmäl dig via: https://goo.gl/forms/gDBlIGWKZcipXXFX2
Vi mailar en bekräftelse på din anmälan, så håll koll på din e-post.
Om du anmält dig men inte kan komma är det viktigt att du hör av dig till liza@pinkorange.se eller skickar ett sms till 070-277 55 87 så att vi kan ge platsen till någon annan. 

View Event →
Jul
2
to Jul 3

Dagsläger på Verket

I sommar arrangerar Pink Orange tillsammans med Fritid i Centrum två dagar av e-sport. Under dessa två dagar kommer vi testa på lite olika spel och hur det är att e-sporta med och mot andra. Utanför kommer vi sätta upp en projektor där vi kommer spela rockband, ett spel där man spelar låtar på gitarr och trummor tillsammans. Under dagarna kommer vi bjuda alla deltagare på lunch och fika.

Man kan anmäla sig till båda dagarna men vi kommer i första hand prioritera att alla får vara med en dag.

Anmälan sker här

View Event →
Mar
24
to Mar 25

Universeum

Nu är det äntligen dags för ett nytt e-sportsevenemang! Denna gången kommer vi vara på Universeum 24-25 mars kör vi! Vi kommer tillsammans med Inet erbjuda coaching och möjlighet till att e-sporta i teknoteket!

View Event →